Luni
08:00 - 21:00
Marti
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 21:00
Joi
08:00 - 21:00
Vineri
08:00 - 21:00
Sambata
09:00 - 21:00
Duminica
09:00 - 14:00

Descrierea job-ului

Aveti o pasiune pentru interactiunea cu clienti si pentru a va ajuta echipa?

Analizati constant ultimele reviste si va uitati la fiecare fashion show la TV ca sa vedeti ultimele tendinte in beauty si par?

Va place sa interactionati cu oameni la un nivel personal si sa ii ajutati sa le faceti viata mai frumoasa prin sfatul vostru?

Ei bine… sa fiti angajati ai salonului Beauty Lounge ar putea fi pozitia voastra!

 

Responsabilitati:

Educarea clientilor- O stiti cu totii. Clientii apreciaza evaluarea voastra si intelegerea beneficiilor de a alege produse profesionale si valoarea fiecarui serviciu.

Iubiti sa gasiti solutia perfecta pentru a asigura mentinerea look-ului dorit si pentru a face clientul sa se simta frumos.

Purtati conversatii si vindeti- Va place sa complimentati oamenii si sa transformati clientii in clientii salonului prin oferirea valorilor marete si a furnizarii serviciilor prin aptitudini de profesionist.

Ajutarea clientilor-Cautati clienti si faceti tot posibilul ca experienta lor sa fie de neuitat. Ascultati, ajutati, educati si faceti clientii sa se intoarca oferindu-le solutii pentru ingrijorarile pe care le au cu privire la parul lor, tenul, unghiile si genele lor, prin serviciile salonului si prin beneficiile pe care le au produsele noastre.

 

Aptitudini si caracteristici:

Pasiunea pentru salon- Iubiti produsele si serviciile salonului. Iubiti cu adevarat si intelegeti beneficiile clientului recomandand produse si varietatea serviciilor salonului.

Sunteti atenti la detaliile privind nevoile clientului,si prosperati facand clientii FERICITI!

 

Rezultate: Rezolvati probleme si luati decizii destepte care produc vanzari, profit si fidelizarea clientilor; executati treaba eficient si productiv; inspirati performanta puternica in voi si in altii

Stapanire: Furnizati o relatie stransa cu clientii; cooperati si construiti relatii pozitive si respectuase; asumati-va responsabilitatea pentru actiunile voastre si pentru rezultate

Intensitate: Gasiti moduri de a imbunatati experienta clientilor, oferiti-le incredere si curaj pentru a face ce este benefic; luati masuri intr-un mod energic si rapid

Alatura-te echipei Beauty Lounge !

    *Doar fisiere cu extensia .doc,docx, maxim 5MB !