Cosmetica

 

Stilizarea Sprancenelor

Limbajul secret al sprancenelor. Stiati ca forma sprancenelor dumneavoastra poate comunica un mesaj fals despre cum va simtiti?

Este un studiu al profesorului John Persing de la Universitatea de medicina Yale. Ele pot denota emotii ca oboseala, surprindere, suparare, tristete sau frica. Profesionisti nostri va ajuta sa aveti forma sparncenei care se potriveste cel mai bine cu fata dumneavoastra, va vor sfatui ce sa faceti daca aveti sprancene prea dese sau prea rare.

 

Tratament facial cu uleiuri esentiale

Tratamentul facial cu uleiuri aromatice de la Academie, este unul dintr-o multitudine de tratamente faciale pe care vi le putem recomanda in functie de tipul de ten si eventualele probleme existente. Uleiurile esentiale Academie sunt concentrate 100% din extracte de plante aromatice pure, denumite si „uleiuri miraculoase”, ele produc schimbari moleculare numeroase asupra tenului patrunzand foarte adanc in straturile profunde ale pielii.

 

Tratament facial anti-aging cu celule stem alpine

Profesionistii Beauty Lounge se concentreaza in permanenta sa aduca descoperiri stiintifice dovedite in anti-aging. Tratementu Babor Skinovafe Complex C are la baza celule stem Alpine care asigura o puternica protectie a pielii si elimina ridurile fine, astfel intinerind pielea. Dr. Estetician Reichel afirma ca acest continut de ingredienti: celule stem Alpine, Vitamina B5, Vitamina F si uleiurile de alune si seminte va garanteaza o piele mai supla, mai fina, veti simti o protectie ca si cum ati avea un extra strat fin de piele pe care nici stresul, nici poluarea nu o pot penetra.