Gene false fir cu fir

 

 

Extensii de gene fir cu fir.

Extensiile de gene reprezinta ultimul trend aparut pe piata la ora actuala.

Pe langa faptul ca acestea ofera un aspect natural, sunt si cele mai durabile (pana la patru saptamani).

Adezivul folosit de catre salonul nostru este Xtreme Lashes, fiind singurul adeziv antialergic (pentru ochi sensibili) si nu contine carbon activ sau dizolvant, care ar putea afecta zona oculara sau genele dumneavoastra.  Calitatile acestuia sunt : durabilitate, flexibilitate si uscare rapida.

Xtreme Lashes a aparut in mai multe publicatii decat orice alt brand de gene in America. Este alegerea manechinelor de pe podium si a celebritatilor din intraga lume!

Extensiile de gene fir cu fir nu se vor aplica direct pe pleoapa ci la un milimetru de geana, pentru a permite o mobilitate naturala care nu incomodeaza in nici un fel.

Printre beneficiile extensiilor de gene fir cu fir se enumera faptul ca puteti face baie cu ele, puteti merge la sauna, le puteti rimela la fel ca pe genele dumneavoastra naturale si pot fi purtate si de persoanele cu ochi sensibili.

Multi competitori se concentreaza sa aduca profit rapid si nu impun cerinte pentru un training profesional in aplicarea genelor. Este important sa acordati atentie pregatirii si produselor pe care un stilist de gene le foloseste.

Beauty Lounge va ofera  garantia pregatirii si a produselor pe care le foloseste.

Suntem aici pentru a ne multumi clientii!