Criolipoliza

 

Ce este Criolipoliza?

 

Este un tratament inovator, non-chirurgical pe care il folosesc celebritatile!

 

Inghetarea grasimii este un procedeu non-chirurgical diferit de alte tratamente care utilizeaza laserele, cu Cyrolipoliza celulele de grasime sunt distruse definitiv, grasimea de pe corp din zona de tratament este racita la o temperatura controlata, celulele sunt cristalizate apoi mor.

 

Cryolipoliza, denumita si Scluptura inghetata, a fost descoperita dupa ce o grupare de medici chirurgi plasticieni a facut o cercetare si au inteles pe deplin ce se intampla cu oamenii cand au degeraturi: celulele de grasime ingheata inaintea pielii.

Această particularitate face ca tesutul adipos să fie usor de targetat si eliminat, fără a afecta țesutul înconjurător.

 

Pe parcursul saptamanilor de tratament celulele distruse sunt absorbite de tesutul limfatic.

 

Rezultatele pot sa apara in 2 saptamani, desi uneori dureaza pana la 4 luni pentru a vedea efectele complete ale tratamentului cu Cryolipoliza.

Urmareste VIDEO:

 

Cate sedinte de Cryolipoliza sunt necesare?

 

Vă puteți astepta, în general, o reducere de 30 % a grasimii, dupa o serie de 2-3 tratamente.

 

Cat timp dureaza o sedinta de tratament?

 

O sesiune durează intre 30-120min si nu este nevoie de anestezie. Odată ce o zonă a fost tratata se poate incepe deja tratarea urmatoarei zone.

 

În timpul unei sesiuni Cryolipoliza, un dispozitiv ca o cească este plasat deasupra stomacului, sau alta zona accesibila si carnoasa si prin aspiratie se trage umflatura de grasime in interiorul dispozitivului unde este răcita.

 

Unele dintre celulele adipoase din zona răcita sunt distruse si în final eliminate. Ca si în dispozitivele cu ultrasunete, există risc mic de accidentare a pielii si nici o schimbare la nivel sanguin.

 

Cei mai buni pacienti pentru Cryolipoliza au grasime care poate fi prinsa si trasa în padele. Odată cegrăsimea este fixată în interiorul padelelor, acesta este răcita până la punctul în care este defalcata.

 

 

STUDII

 

Recent un grup de chirurgi plasticieni au facut un studiu pentru a evalua efectele tratamentului asupra pacientilor. Rezultatul fiind publicat in Revista “Chirurgie Plastica”” sub titlul de “Privire de ansamblu asupra unei experiente cu CoolSculpting””

Studiul arata:

  • cryolipoliza este eficace in reducerea subcutanata (sub piele) a grasimii.
  • sunt cateva efecte adverse -cazuri de durere moderata, roseata sau echimoze, dar care se remediaza in cateva zile.
  • Popularitatea tratamentului a crescut dramatic in cei doi ani de stiudiu, cu 823 procente mai multe cicluri de tratamente facute in 2012 decat in 2010 si o crestere a cererii pentru aceasta procedura.

528 de pacienți au fost tratati cu Cryolipoliza la nivelul abdomenului inferior/superior, la stânga sau la dreapta pe flanc, coapsa interioara,coapse exterior si spate.Cu o planificare atentă a tratamentului si multiple cicluri de tratament, cryolipoliza poate produce rezultate comparabile cu cele ale liposuctie.