Frizerie

Va cautati stilul de tunsoare potrivit si doriti sa fiti in ton cu noile tendinte?

De la stilul conservator pana la cel trendy, stilistii nostri va vor sta la dispozitie cu recomandari si sugestii.

Schimbare de look

Atunci cand iti doresti sa faci o schimbare de look, va recomandam sa incepeti prin a va schimba tunsoarea. Insa este foarte important sa apelezi la un specialist care iti poate fi de mare ajutor. Stilul parului reprezinta imaginea dumneavoastra. Pentru a obtine o tunsoare corecta se tine cont de mai multe aspecte, cum ar fi forma fetei, culoarea parului, imperfectiunile pe care doriti sa le ascundeti sau din contra, trasaturi care va pot pune in valoare. Taind periodic parul acesta se regenereaza si va pastra un aspect placut si ingrijit.

 

Culoarea parului

Vopsindu-va parul va puteti nu numai schimba culoarea acestuia, dar de asemenea, sublinia culoarea naturala, adauga reflexe, sau acoperi firele de par alb.

Colorarea parului pare a fi un procedeu simplu care poate fi facut si acasa, insa acesta este destul de complex, deoarece trebuie sa avem in vedere mai multe aspect, cum ar fi culoarea tenului, a ochilor, textura parului, culoarea deja existent, etc. De aceea luand in calcul toate aceste aspecte un specialist poate lua o decizie profesionala.

 

Suvite

Prin suvite puteti accentua culoarea parului, oferind diferite grade de luminozitate si putand crea chiar un efect de 3D. De la suvitele natural sau in culori vibrante, suvitele pot intineri chipul si culoarea parului.

 

Mesele in Balayage

Este o tehnica frantuzeasca, inventata la Paris in anii ’70, prin care se realizeaza suvitele folosind o paleta, in aer liber, fara a fi infoliate. Eva Scrivo, unul dintre cele mai renumite saloane din Manhattan, recomanda si practica foarte des balayage-ul care a devenit din ce in ce mai popular.

Putem alege sa folosim tehnica de Balayage, in schimbul suvitelor pe folie, atunci cand o persoana doreste sa obtina suvite naturale si subtile, asa incat atunci cand parul creste, nu se va vedea o diferenta intre suvite si radacinile noi crescute, balayage-ul mai este folosit atunci cand parul este foarte scurt.  Sunt multe moduri in care putem face balayage-ul si daca sunteti pe maini bune rezultatul va fi superb.

 

Decapajul

Decapajul este tot o tehnica de decolorare a parului, insa mult mai putin agresiva pentru firul de par. Multe femei prefera sa isi schimbe culoarea parului periodic, fie ca sunt brunete, roscate sau au parul negru, isi doresc culori mai deschise.

 

Coafuri de ocazie

Coafura este una din principalele elemente ale elegantei, va completeaza look-ul si defineste intreaga tinuta.

Pentru ocazii speciale, va recomandam coafuri clasice, cocuri rafinate, care sa va puna in lumina frumusetea naturala.

Profesionistii nostri va stau la dispozitie cu o multitudine de sugestii si recomandari, pentru ca dumneavoastra sa fiti superb atunci cand aveti o ocazie speciala.