Microdermabraziunea este secretul tenului sanatos,  considerata un tratament indispensabil in curatarea si intretinerea sanatatii pielii.

Beneficii :

– diminuarea ridurilor fine si a ridurilor de expresie;

– tratarea semnelor minore lasate de acnee, petele rosii si maronii

– stimuleaza producerea de colagen, procedeul declasand crearea de celule noi si     sanatoase la nivelul pielii

– imbunatatirea texturii si tonifierea tenului;

– obtinerea unei luminozitati sporite a tenului;

– indepartarea hiperpigmentarilor produse de soare;

– obtinerea unei depigmentari a pielii cu ajutorul unor agenti speciali de inalbire;

Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.

Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.

Este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros de finisare a pielii, ce se practica frecvent in cabinetele medicale si saloanele de infrumusetare.

De mai bine de 10 ani, microdermabraziunea a cucerit tot mai multi adepti, de aceea Beauty Lounge vine cu cea mai noua procedura cosmetica non ivaziva : MICRODERMAZIUNEA CU DIAMANT!!!

Capetele de tratament cu diamant sunt igienice, hipoalergenice, nu duc la reactii adverse sau la iritarea mucoaselor, nu afecteaza caile respiratorii.

Microdermabraziunea este de fapt o metoda controlata de exfoliere in profunzime. Astfel se urmareste inlaturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), inlaturarea bacteriilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice , micsorarea porilor.

 

In acelasi timp creste eficacitatea mastilor si cremelor folosite. Se recomanda o serie de 4 – 6 tratamente pentru o eficienta maxima si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.

De asemenea, procedura trebuie repetata lunar (sau chiar trimestrial acolo unde problemele sunt mai mici).

Microdermabraziunea a fost recunoscuta de catre medicii dermatologi si esteticieni ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii.

Rezultatul : o piele mai catifelata, sanatoasa si stralucitoare,riduri estompate, flux sangvin mai bun !

Ca o concluzie, microdermabraziunea ajuta la eliminarea:

– punctelor negre;

– porilor dilatati si incarcati;

– petelor;

– cicatricilor si semnelor;

– urmelor lasate de acnee si varsat de vant.

Mai ajuta la:

– pierderea tonusului pielii;

– hiperdepigmentare;

– tenul incarcat dupa expunerea la soare;

– tenul matur sau imbatranit;

– ridurile.