Manichiura

 

Manichiura si pedichiura

Unghia naturala este alcatuita dintr-o proteina numita keratina, de aceea folosirea produselor pe baza de proteine, si a produselor hidratante, sunt perfecte pentru o crestere sanatoasa a unghiei. Intotdeauna un tehnician de unghii profesionist va observa si va oferi consultanta pentru a determina starea unghiei clientului.

Manichiura permanenta

Iti doresti ca manichiura ta sa dureze cel putin 14 zile? Iti recomandam sa incerci manichiura cu oja semipermanenta Shellac sau OPI! Diferenta dintre manichiura cu oja obisnuita si cea cu oja semipermanenta este uimitoare, oja este direct uscata, isi pastreaza luciul, confera rezistenta unghiei si dureaza minim 2 saptamani.

Manichiura Spa

Atunci cand aveti mainile uscate si deshidratate va recomandam manichiura spa sau tratamentul cu parafina. Este cea mai buna metoda de a va hrani mainile si a le reda aspectul catifelat. La manichiura spa, pe langa curatarea clasica a unghiei, beneficiati de o baie cu lapte hidratant, un scrub pentru a exfolia celulele moarte, masca puternic hidratanta si un masaj la maini.