Radiofrecventa tripolara

 

Ce este Radiofrecventa tripolara?

Radio Frecventa stimuleaza producerea de colagen natural si elastina, tonificarea pielii și reducerea ridurilor. Un tratament incredibil de eficient, rezultatele pot fi vizibile de la primul tratament, deși de obicei este recomandat un ciclu de 4-6 sedinte la interval de 1 saptamana. În cele din urmă există o alegere non-chirurgicala care vă oferă o soluție activa în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. Tehnologia RF Multipolara oferă rezultate imediate și ajută la regenerarea colagenului, culorii pielii, precum și îmbunătățirea texturii pielii în general.

O excelenta oportunitate de a imbunatati pielea lasata dupa sarcina, dupa slabire sau din cauza varstei.

 

Urmareste VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=5HtK_iFZ06M

De ce sa alegem Radiofrecventa?

Tratamentul este alegerea perfecta pentru oricine este preocupat de excesul de piele, redefinirea si reconturarea anumitor zone ale corpului, netezirea si strangerea pielii. Tratamentul multipolar RF poate fi efectuat atât corpului cat si feței și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Cum functioneaza Radiofrecventa?

Radiofrecventa penetreaza pielea in straturi, pentru a incalzi in mod selectiv tesutul pielii si celulele in profunzime.

Incalzirea locala produce imediat contractarea fibrelor de colagen si in acelasi timp accelereaza metabolismul pentru producerea de noi fibre de colagen, regenerarea depozitelor de colagen, strângerea straturilor de piele si crearea unui aspect mai fin , pielea arata mai sanatoasa si mai tanara..

Cate tratamente sunt necesare ?

De obicei sunt recomandate sedintele pana la vederea unui efect ( fiecare tratament da rezultate cat mai bune ),regenerarea celulelor de colagen necesita timp pentru a fi evidentiate in straturile superioare ale pielii.

De obicei un tratament obijnuit consta in 6 – maxim 8 sedinte. Fiecare sedinta dureaza intre 20-60 minute (depinde de zona tratata). Optional se pot face si tratament de mentenanta (lunar) pentru clientii care doresc rezultate imbunatatite.

Este radiofrecventa dureroasa?

RF este lipsita de durere, se va simti o placuta ,usoara senzatie de caldura, ca si cum ai masa zona. Imediat, dupa tratament, se pot observa uneori urme rosii pe piele.

Cand se pot vedea rezultatele?

Imbunatatirea aspectului pielii in zonele in care s-a aplicat tratamentul se pot vedea inca de la primul tratament, mai mult decat atat, rezultatul dorit se poate vedea la finalul unui tratament complet.

Reduceri semnificative ale liniilor ridurilor, conturarea fetei si a gatului, coapse si fese.

Functioneaza Radiofrecventa?

  • Tratamentul Rf a fost dovedit stiintific:

  • intinderea pielii si reconturarea pielii de pe fata, nas, brate si corp

  • lasa pielea sa arate mai ferma, mai tanara si cu o textura mai buna

  • imbunatatirea spectului pielii (fara celulita)