Unghii false

 

Unghii false cu gel

 

Ce poate fi mai frumos decat o manichiura perfecta tot timpul? Multe femei au unghii moi, care se exfoliaza si se rup foarte usor de aceea nu le pot lasa lungi niciodata. In acest caz unghiile false cu gel sunt solutia perfecta! Printre beneficiile unghiilor cu gel cel mai important este rezistenta pe care o da unghiei, in comparatie cu unghia naturala, frenchul permanent arata perfect , unghiile sunt mai lungi , se pot crea modele mai multe si variate, lacul de unghii rezista mai mult si se pot reface unghiile rupte oricand.

Faptul ca unghia trebuie pilita constituie un dezavantaj, de accea se recomanda pauze la anumite intervale de timp, atunci cand va puneti unghii cu gel, astfel incat sa pastram unghiile naturale sanatoase.

Nail Art

 

Nail art, pictura unghiilor, este un mod frumos de a va inveseli lookul de zi cu zi sau de a va accesoriza tinuta atunci cand mergeti la o ocazie. Moda unghiilor pictate a evoluat foarte mult in ultimul timp, tehnicienii nostri de unghii profesionisti realizeaza modele infinite de picturi pe unghii, manichiuri cu caviar, cu catifea sau cu oje magnetice, asa incat manichiura dumneavoastra sa fie in ton cu moda si intotdeauna sa fim creativi si sa venim cu idei noi.